KS-Auto Gruppen for alt innen bilskade

KS-Auto Gruppen er et samarbeid mellom fire bedrifter som tidligere har hatt en uformell tilknytning, men som nå har formalisert dette samarbeidet ytterligere. Siden vi utfyller hverandre innenfor alt som har med det utvidete begrepet ”bilpleie” å gjøre, tilbyr vi nå kundene våre muligheten til å kun benytte ett kontaktpunkt for å få kontakt med den delen av gruppen man til enhver tid måtte ha behov for.

Fire verkstedtyper – du kommer garantert til å trenge én av dem

Før eller siden trenger alle bileiere å ha kontakt med et verksted. Det kan være alt fra småproblemer til større kollisjoner, og ikke minst service og den såkalt EU-kontrollen (PPK). Fordelen med KS-Auto Gruppen er at vi består av fire ulike verkstedbedrifter som utfyller hverandre for å kunne gi et totaltilbud til bilister, uansett merke, uansett kilometerstand. Her har du kortversjonen om medlemmene i gruppen:

Karosseri Spesialisten AS – navnet sier akkurat hvem vi er og hva vi driver med.

I tillegg sier det noe om at vi er spesialister på det vi driver med – utbedring av karosseriskader og biloppretting. Vi er et veldig ”handson” verksted, det betyr at vi ikke trenger så mange formaliteter for å kunne ta oss av bilen din. Kom bare innom oss (ikke ring!) i en 10 minutters tid, så takserer vi skaden din, gir deg tilbud på hva det vil koste å rette opp, samt avtaler time for selve jobben. Trenger du leiebil mens bilen din er hos oss, kan vi avtale det samtidig.

  • Du kan lese mer om oss her.

Auto Kvikk AS – MECA-bilverksted for alle typer biler

Riktignok er vi spesialister på Hyundai, SsangYong og Mercedes-Benz, men alle er velkomne her! I tillegg til mekaniske reparasjoner byr vi på alle typer service – også EU-kontroll (PKK), samt oljeskift med filterskift på automatiske girkasser. Har bilen din fått noen kilometer på baken, kan det fort lønne seg. Vi rår over moderne diagnoseutstyr og -programmer som setter oss i stand til å følge produsentenes manualer for reparasjoner og service. Rimelige er vi, også!

  • Du kan lese mer om oss her.

Kampen Antirustsenter AS – Mercasol-bedrift som forlenger livet til bilen din

Det er aldri for sent å begynne kampen mot rusten, men gladest blir både vi og du om du kommer med bilen din innen den har fylt to år. Da kan vi gi den fullomgang med Mercasol, et nordisk anti-rustmiddel utviklet for norske forhold. Følger du da opp med etterarbeid ca. hvert tredje år, kan du få opptil 15 års rustgaranti hos oss! Moderne biler er i regelen dårlig beskyttet mot norske vei- og saltforhold. Den eneste som kan gjøre noe med det er du – og du får gjort det hos oss.

  • Du kan lese mer om oss her.

Autolakk Service AS – 20 års erfaring med stadig nye underlag og metoder

Siden starten i 1997 har vi iAutolakk Service vært nødt til å følge godt med i timen. Komposittmaterialer, plastskjermer, lettmetall og nye legeringer – det er viktig å følge med på hvilke typer lakk som sitter godt på underlaget. Nye utslipps- og HMS-krav kommer i tillegg – kort sagt er det et moderne lakkverksted som tar seg av bilen din. Småskader krever ikke alltid lakkering av store områder. Ved å begrense arbeidsområdet og tørke med infrarød varme, blir ikke bare jobben mindre og billigere. Den går også raskere unna, og blir faktisk like bra som de store flatelakkingene. Resultatet skal både du og vi være stolte av!

  • Du kan lese mer om oss her.


Nettsider levert av Fevaag Web Consulting