Billakkering

Billakkering Autolakk Service

Billakkering er ikke enkelt

Har du selv forsøkt deg på billakkering med sprayboks eller egenreparasjon på bil, skjønner du hva vi mener. De fleste kjenner vel til nøkkelord som sig, støv, urenheter, ujevnheter, fargeforskjell og porer. For Autolakk Service er slike ord mer enn ukjent; de er tross alt betrodd lakkarbeid på merker som Aston Martin og Mercedes. Det skulle kanskje gi en pekepinn på hvilket nivå de ligger på?

Lang erfaring og kun anerkjente leverandører

Våre billakkerere har lang erfaring og vi tilbyr det mest moderne utstyr fra markedsledende leverandører innen billakkering. Vi kan derfor tilby alt fra hellakkering av bil og helt ned til Smart Repair for mindre lakkeringsskader på karosseri.

Riktig valg av leverandører er viktig for et godt resultat. Vi benytter MPS MicroPaint og er PPG sertifisert. Dette sikrer deg den kvaliteten som du forventer.

Spesialister på det meste innen lakkering

Autolakk Service i på Klemetsrud i Oslo tilbyr også lakkering etter Smart Repair-metoden – kan man utelukke hellakkeringer, bør man jo det. Andre lakkeringstilbud omfatterer lakkering av kjøkken, interiør, industrilakkering, båtlakkering, samt omlakkering av motorsykkel.

Bestill time for lakkering

Bestill time for taksering og pris, eller kontakt oss for informasjon om våre tjenester i forbindelse med lakkering av bil.

  • Du kan også lese mer om billakkering på våre hjemmesider og andre tjenester som vil tilbyr innen bilskade.


Nettsider levert av Fevaag Web Consulting