Antirustbehandling

Eksperter på antirustbehandling og rustbeskyttelse

Eksperter på antirustbehandling og rustbeskyttelse

Hos Kampen Antirustsenter har vi kjempet kampen mot rust siden 19XX. Vi benytter Mercasol antirust produkter og metoder – et rustbehandlingsprodukt som er utviklet og produsert i Norden – for nordiske forhold.

Hvorfor antirustbehandling?

Det er to forhold som gjør det spesielt viktig med antirustbehandling her til lands:

  1. Snø, salt og grus er de perfekte komponentene hvis du ønsker å lage et miljø som garantert angriper ubeskyttede flater og hulrom med korrosjon.
  2. Moderne biler rustbeskyttes ikke godt nok fra fabrikk. Sier de at de galvaniserer bilene, sier vi at galvanisering er flott – men tynt. Derfor påfører vi understellet et tykt slitelag som beskytter mot mekaniske påkjenninger som steinsprut og salt, som slynges opp og legger seg i tykke lag i hulrom og i skjøter.

Mercasol-behandler du bilen din før den fyller to år, får du opptil 15 års rustgaranti hos oss. Det betinger at vi kaller inn bilen for sjekk og etterbehandling hvert tredje år. Slik opprettholder du en bedre annenhåndsverdi på bilen din enn om du hoppet over behandlingen.

Bestill time eller les mer om antirustbehandling og understellsbehandling

Sjekk ut hjemmesiden vår for bestilling av time for antirustbehandling og rustbeskyttelse. Du finner oss i Østre Aker vei 243 på Grorud i Oslo. Vi er også spesialister på understellsbehandling av bil, dette kan du lese mer om her!


Nettsider levert av Fevaag Web Consulting