Skadeverksted-oslo.no – Tre bedrifter ledende på hvert sitt område

Bak skadeverksted-oslo.no står tre av Oslos mest sentrale verksteder for bil innenfor hvert sitt fagfelt. Til sammen utgjør vi et faglig fellesskap du ikke finner andre steder. Velger du å bli totalkunde hos gruppen, får du romslige fordeler når motoren din krangler eller bilen skal ha service, ved små og store bulker, lakkskader og opplakkering, samt Mercasol rustbeskyttelse med opptil 15 års garanti!

Dette er bedriftene bak:


Werksta Grorud (tidligere Karosseri Spesialisten) – navnet sier alt

Aldri har det vært viktigere med kompetanse på et skadeverksted, også innen et håndverksfag som vårt. Nye materialer, manualer, prosedyrer, lover og regler gjør at satsingen på ”human kapital” utgjør forskjellen på gode og dårlige aktører – og gode og dårlige resultater. Satsingen vår på å holde de ansatte oppdatert har så langt gitt oss flere nye samarbeidspartnere og en unik posisjon i markedet på Østlandet.

– Vi satser på et godt miljø – både for folk og by

Når det gjelder byen og nærmiljøet der vi holder til, har vi satset såpass hardt på gjenvinning, gjenbruk og miljøvennlige løsninger at vi er registret som Miljøfyrtårn. Og det er vi stolte av! Vi er også stolte av lav gjennomtrekk i arbeidsstokken, noe som viser at også arbeidsmiljøet er sterkt.

Når det er sagt, er det klart at moderne tider med nye materialer, overgang til databaserte verktøy og nye miljøkrav til lokaler, lakktyper og fyllmaterialer har gjort etterutdanning og HMS-satsing svært aktuelt. Når dette går hånd i hånd får man en bedrift som er god å jobbe i og som er blitt mer attraktiv både for ansatte og kunder.

NB: Werksta Grorud er en flott samarbeidspartner men ikke en del av KS Auto Gruppen.


Bertram Auto Kvikk ASBertram Auto Kvikk
– Profesjonelt bilverksted for alle slags biler

Bertram Auto Kvikk er et fullprofesjonelt bilverksted for mekaniske reparasjoner og service. Vi er medlem av Meca-kjeden, er et av Østlandets rimeligste merkeverksted for SsangYong, men utfører reparasjon på de fleste bilmerker, i tillegg til kilometerservice og EU-kontroll.

– Et MECA Bilverksted kjedemedlem

MECA er en verkstedkjede for alle ”vanlige” biler her til lands. Vi byr på døgnåpen timebestilling, fleksibel betalingsløsning med MECA konto og MECA Veihjelp inkludert når du har bilen på service hos oss. Omfattes bilen din av garantier, fortsetter de å virke etter et besøk hos oss. Grunnen er bl.a. at vi følger det enkelte bilmerkes manualer og retningslinjer for kvalitet på reservedeler.

Et lite sluttpoeng: Vi tilbyr oljeskift med filterskift på automatiske girkasser. Har bilen din fått noen kilometer på baken, kan det lønne seg med et slikt skift …


Autolakk Service KS Auto GruppenAutolakk Service
– Lakkering har vært i rivende utvikling siden 1997

Vi er et topp moderne lakkeringsverksted på Grorud i Oslo med alt av utstyr som behøves for å gjøre en fullgod jobb etter fabrikantens spesifikasjoner. Vårt verksted tilfredsstiller myndighetenes strenge krav til drift av billakkeringsverksted.

Lakkeringsverkstedet reparerer også skader på personbiler og varebiler for privatkunder og næringsliv. I tillegg kan vi lakkere andre ting på forespørsel. (Motorsykler, kjøkkenlakkering, noe industrilakkering, osv.)

– Smart Repair – en smartere måte å reparere småskader på

Småskader på et begrenset område krever ikke alltid lakkering av hele dører, skjermer og pansere. Ved å begrense arbeidsområdet og tørke med infrarød varme, blir ikke bare jobben mindre og billigere. Den går også raskere unna, og blir faktisk like bra som de store flatelakkingene.

Kort sagt er Autolakk Service et profesjonelt lakkeringsverksted som like gjerne lakker motorsykler, kjøkkeninteriør og båter, samt står for industri- og billakkering.


Kampen Antirust KS GruppenKampen Antirussenter
– Antirustbehandling med produkter fra og for Norden!

Som et av landets ledende verksteder innen antirustbehandling, har vi lang erfaring og kunnskap om hvordan man forlenger bilens levetid. Bilen din blir rustbehandlet alle steder hvor rustangrep normalt begynner; under, i dører, kanaler, mm.
Det finnes dessverre en del useriøse aktører i vår bransje, og da kan det være en trygghet å vite at NAF har valgt oss til sin samarbeidspartner.

– Opptil 15 års rustforsikring

Vårt rustbehandlingsverksted tilbyr 15 års garanti mot gjennomrusting hvis bilen din bli rustbeskyttet før det har gått to år etter registrering. I tillegg må du følge vårt oppfølgingsprogram der bilen tas inn hvert tredje/fjerde år. Selv om bilprodusentene hevder at understellet er galvanisert, blir den galvaniske hinnen utsatt for mekanisk slitasje, og er sjelden tykk nok til å stå imot i lengden. Vår behandling legger igjen et tykt lag som ikke slites vekk av grus og is.


Nettsider levert av Fevaag Web Consulting