Skadeverksted-oslo.no – Ledende på hvert sitt område

Bak skadeverksted-oslo.no står tre av Oslos mest sentrale verksteder for bil innenfor hvert sitt fagfelt. Til sammen utgjør vi et faglig fellesskap du ikke finner andre steder. Velger du å bli totalkunde hos gruppen, får du romslige fordeler når motoren din krangler eller bilen skal ha service, ved små og store bulker, lakkskader og opplakkering, samt Mercasol rustbeskyttelse med opptil 15 års garanti!

Dette er bedriftene bak:


Autolakk Service KS Auto GruppenAutolakk Service AS
– Lakkering har vært i rivende utvikling siden 1997

Vi er et topp moderne lakkeringsverksted på Grorud i Oslo med alt av utstyr som behøves for å gjøre en fullgod jobb etter fabrikantens spesifikasjoner. Vårt verksted tilfredsstiller myndighetenes strenge krav til drift av billakkeringsverksted.

Lakkeringsverkstedet reparerer også skader på personbiler og varebiler for privatkunder og næringsliv. I tillegg kan vi lakkere andre ting på forespørsel. (Motorsykler, kjøkkenlakkering, noe industrilakkering, osv.)

– Smart Repair – en smartere måte å reparere småskader på

Småskader på et begrenset område krever ikke alltid lakkering av hele dører, skjermer og pansere. Ved å begrense arbeidsområdet og tørke med infrarød varme, blir ikke bare jobben mindre og billigere. Den går også raskere unna, og blir faktisk like bra som de store flatelakkingene.

Kort sagt er Autolakk Service et profesjonelt lakkeringsverksted som like gjerne lakker motorsykler, kjøkkeninteriør og båter, samt står for industri- og billakkering.


Kampen Antirust KS GruppenKampen Saga Antirust AS
– Antirustbehandling med produkter fra og for Norden!

Som et av landets ledende verksteder innen antirustbehandling, har vi lang erfaring og kunnskap om hvordan man forlenger bilens levetid. Bilen din blir rustbehandlet alle steder hvor rustangrep normalt begynner; under, i dører, kanaler, mm.
Det finnes dessverre en del useriøse aktører i vår bransje, og da kan det være en trygghet å vite at NAF har valgt oss til sin samarbeidspartner.

– Opptil 15 års rustforsikring

Vårt rustbehandlingsverksted tilbyr 15 års garanti mot gjennomrusting hvis bilen din bli rustbeskyttet før det har gått to år etter registrering. I tillegg må du følge vårt oppfølgingsprogram der bilen tas inn hvert tredje/fjerde år. Selv om bilprodusentene hevder at understellet er galvanisert, blir den galvaniske hinnen utsatt for mekanisk slitasje, og er sjelden tykk nok til å stå imot i lengden. Vår behandling legger igjen et tykt lag som ikke slites vekk av grus og is.


Nettsider levert av Fevaag Web Consulting