Profesjonelt Mercedes verksted i Oslo

Mercedes verksted i Oslo

Bertram Auto Kvikk AS er et pålitelig verksted i Oslo, spesialisert på førsteklasses Mercedes-Benz reparasjoner og service. Vårt erfarne team av mekanikere tilbyr grundige tjenester, inkludert reparasjoner, service og EU-kontroller.

Ekspertise innen Mercedes-Benz

Vi har lang erfaring med Mercedes-Benz og bruker avansert diagnostisk utstyr for å sikre optimal ytelse. Vårt mål er å opprettholde Mercedes-Benz sin høye standard for kvalitet.

Reparasjoner og Tilstandskontroll

Etter hver reparasjon eller service, gjennomgår vi nøye tilstanden til bilen din. Vi gir deg en detaljert rapport med eventuelle anbefalinger for forbedringer. Dette gir deg full innsikt i bilens tilstand, og vi er klare til å hjelpe deg med eventuelle nødvendige tiltak.

En del av MECA bilverkstedkjeden

Bertram Auto Kvikk er en del av MECA Bilverkstedkjeden og tilbyr enkel timebestilling og fleksible betalingsløsninger, inkludert MECA Konto. Din bil er i trygge hender hos oss, og vi er her for å hjelpe deg med alle dine servicebehov.

Kvalitetssikring og Garanti

Vi utfører alltid service og reparasjoner i henhold til Mercedes-Benz sine retningslinjer og bruker kun reservedeler av samme eller bedre kvalitet enn det som er foreskrevet. Et MECA-stempel i serviceheftet bekrefter at din bil blir godt ivaretatt, og garantier forblir gyldige selv etter et besøk hos oss.

Spesialiserte tjenester for Mercedes-Benz

I tillegg til generelle mekaniske tjenester, tilbyr vi spesialiserte tjenester for din Mercedes-Benz, inkludert oljeskift med filterskifte for automatgirkasser. Dette kan bidra til å forhindre kostbare reparasjoner og holde din bil i topp stand.

Besøk vårt MECA verksted i Oslo

Vi inviterer deg til å besøke vårt verksted i Grorud, Oslo, for førsteklasses bilservice. Kontakt oss for en uforpliktende samtale eller enkelt bestill en time for reparasjon, service eller EU-kontroll.

Velg Bertram Auto Kvikk AS – Din pålitelige partner for bilvedlikehold i Oslo, og opplev førsteklasses service fra vårt erfarne team av mekanikere.

Meca Bilverksted


   Stikkord: ,
   Kategorier: Informasjon


Nettsider levert av Fevaag Web Consulting