Karosseriverksted

Karosserispesialisten har blitt Werksta Grorud

Ett av Oslo’s største karosseriverksted

Werksta Grorud (tidligere Karosseri Spesialisten AS) er et Oslos største karosseriverksted, og har erfaring med reparasjon av karosseriskader siden 1995. Bedriften er flere ganger kåret til Norges beste verksted i sitt slag, og har befestet både renommé og styrke gjennom målrettet satsing på ansattes kompetanse og miljø. Med den utviklingen både biler, materialer og miljøkrav har hatt siden starten, sier det seg selv at man bare må henge med, også på disse feltene, skal man ha sjanse til å drive både lønnsomt og riktig. At miljøsatsingen har gitt oss godkjennelse som Miljøfyrtårn er vi naturligvis svært solte av!

Lang erfaring som karosseriverksted

Da vi startet, var hovedmaterialet i skadene vi fikk inn gjort på stål og noe aluminium. I dag jobber vi med komposittmaterialer, plast, aluminium og stål i nye og skjønne foreninger, for å si det slik. V har altså vært nødt til å oppgradere kompetansen hos våre ansatte når det gjelder å arbeide med nye materialer. Det store innrykket av elbiler har også krevet mye av oss – drivlinjer o.l. har blitt nye og svært så avanserte. Derfor har vi intensivert arbeidet med å lære oss manualer fra nye aktører, samt hele tiden å jobbe med produsentenes anvisninger som grunnlag. Resultatet er at vi hele tiden oppnår målet med jobben vår: Du skal ikke kunne se at bilen din har vært her, når du henter den.

Kom bare innom for taksering

Trenger du å taksere skaden på bilen din? Ikke ring – det er bare å komme innom oss en 10 minutters tid. Vi tar det der og da – du får prisoverslag og tilbud på verkstedtime i løpet av de samme 10 minuttene. Vi reparerer alle bilmerker og for alle forsikringsselskap.

Du kan også lese mer om vårt karosseriverksted på våre hjemmesider.

  • NB: Werksta Grorud er ikke en del av KS Auto Gruppen, men en del av Werksta Bilskadesenter.

4 tilbydere

Faglig sterke på hver vårt felt


Nettsider levert av Fevaag Web Consulting