Bilverksted

Bilverksted-Oslo

Meca bilverksted for alle og merkeverksted for SsangYong

Bertram Auto Kvikk på Grorud i Oslo er et helprofesjonelt bilverksted for mekaniske reparasjoner og service. Som et av Østlandets rimeligste merkeverksteder, reparerer vi de fleste bilmerker, i tillegg til at vi tar kilometerservice og EU-kontroll.

Vårt bilverksted sitter på det siste i diagnose- og testinstrumenter og -programmer, blant annet for merker som SsangYong, Hyundai og Mercedes-Benz. Og naturligvis har vi “fullt koll” også på de elektroniske aspektene ved nye biler.

Full gjennomgang av bilens tilstand

Etter reparasjon og/eller service på en bil, sørger vi for en full gjennomgang av tilstanden på bilen og ser etter om alt er i orden – og dette kommer i tillegg til det vi er bedt om å reparere eller justere. På denne måten får alle kundene våre få et totalbilde av bilens tilstand, komplett med et tilbud fra oss om at vi kan ta oss av feil vi har funnet ved denne sjekken.

Bilverksted som kan automatiske girkasser

Vi tar oss ikke bare av det rent mekaniske ved de fleste biler, vi overhaler også automatiske girkasser. Dette er et tiltak som raskt kan komme til å lønne seg – de fleste er nok klar over at å skifte en automatisk girkasse ikke er det billigste man kan gjøre med en bil – for å si det mildt.

En del av MECA Verksted-kjeden

MECA er en verkstedkjede for alle vanlig forekommende bilmerker. Det er enkelt å være kunde hos oss. Med døgnåpen timebooking, fleksibel betalingsløsning med MECA Konto, MECA Veihjelp inkludert i servicen, er din bil i trygge hender. Vi står klar til å hjelpe deg!

Dersom bilen din omfattes av garantier – fortsetter disse å gjelde også etter besøket på vårt bilverksted. Dette skyldes at våre mekanikere alltid utfører service og reparasjoner i henhold til bilfabrikantens anbefalinger. I tillegg bruker vi kun reservedeler som har samme, eller bedre kvalitet enn det som er foreskrevet. Et MECA-stempel i serviceheftet forteller at bilen er tatt godt vare på.

Les mer om vårt bilverksted på Bertram Auto Kvikk AS sine hjemmesider. Vi utfører også alt innen service og EU-kontroll.


Nettsider levert av Fevaag Web Consulting